صندلی کده

دسته های بلاگ

نوشته های تازه

تعویض روکش صندلی اداری

تعویض روکش صندلی اداری

تعویض روکش صندلی اداری یکی از کارهایی است که ممکن است در دراز مدت به آن نیاز پیدا کنید. زیرا روکش صندلی های اداری با فرسوده شدن دچار آسیب می شوند. ایجاد ساییدگی یا صدمه به صندلی باعث خرابی روکش صندلی یا پاره شدن آن می شود. حتی در دراز مدت روکش چرم مصنوعی ممکن است پوسته پوسته شود که در این صورت باید روکش صندلی اداری را عوض کرد بهتر است قبل از ایجاد نمای زشت در صندلی روکش آن را عوض کنید. در این مقاله با نحوه ی تعویض روکش صندلی اداری مثل صندلی کنفرانسی آشنا می شوید.

انواع جنس روکش صندلی اداری

قبل از اینکه وارد بحث تعویض روکش شوید لازم است شما را با انواع روکش آشنا کنیم زیرا اینکار باعث می شود شما با دقت بیش تری در این زمینه عمل کنید. در نگاه اول روکش صندلی به دو دسته چرم و پارچه تقسیم می شود. در زمان تعویض روکش شما می توانید این دو نوع روکش را جایگزین هم کنید . اما قبل از آن باید با مشخصات هر کدام آشنا شوید. انواع روکش صندلی اداری :

 

انواع جنس روکش صندلی اداری

1- روکش چرم صندلی اداری

یکی از پرکاربردترین روکش ها جهت صندلی های اداری کلاسیک روکش چرم است. این نوع روکش بسته به کیفیت مقاومت و استحکام متفاوتی دارد. به عنوان مثال روکش چرم طبیعی از روکش های مصنوعی مقاوم تر است و استحکام بالایی در دراز مدت دارند. روکش های چرم با توجه به میزان مقاومت و کیفیت شان قیمت گذاری می شوند. روکش چرم طبیعی گران ترین روکش صندلی اداری است. اما روکش های چرم سرعت استهلاک بالایی دارند و نباید از آن ها انتظار داشت که هرگز خراب نشود. زیرا این روکش ها نیاز به مراقبت دارند.و باید جهت جلوگیری از پوسته پوسته شدن روغن کاری شوند.

اگر روکش چرم دچار رطوبت شوند و یا در برابر تابش مستقیم نورخورشید قرار گیرند چرم پوسته پوسته می شود و در نتیجه باعث می شود فوم زیرین هم خراب شود و در صورت نادیده گرفتن این موضوع آن صندلی به طور کلی از چرخه ی مصرف خارج می شود. بنابراین در صورت مشاهده کوچکترین آسیب در روکش صندلی باید برای تعمیر و تعویض آن اقدام کرد تا از خسارات و ضرر مالی احتمالی جلوگیری کرد.خیلی از مدیران رده بالا برای صندلی مدیریتی روکش چرم را می پسندند زیرا این روکش ظاهری لوکس و جذاب به صندلی می بخشد. عوض کردن این روکش ها کار زیاد سختی نیست به شرط اینکه توسط افراد متخصص عوض شود برای اینکار باید با ابزار مناسب روکش قبلی را جدا کنید.

2- روکش پارچه ای صندلی اداری

روکش پارچه ای نسبت به روکش چرمی تنوع طرح و رنگ بیش تری دارد و دیرتر خراب می شود و آسیب نمی بیند این روکش ها ضد تعریق هستند و فرد با نشستن طولانی مدت روی صندلی های پارچه ای کمتر عرق می کند. اما باید در نظر داشته باشید که روکش های پارچه ای به اندازه ی روکش های چرمی و جذاب لوکس نیستند اگر قصد تعویض روکش صندلی دارید بهتر است از روکش ها مشبک و تنفسی استفاده کنید که مانع تعریق می شوند همچنین این روکش ها در مقابل ضربه و تابش نور خورشید مقاوم هستند. با تمامی اوصاف خرابی روکش در صندلی پارچه ای هم امری اجتناب ناپذیر است.

 

اصول و مراحل تعویض روکش صندلی اداری

برای عوض کردن روکش معیوب صندلی اداری باید به این شکل عمل کنید تا بتوانید به طور کلی مبلمان اداری خود را نو و احیا کنید. در این قسمت شما را ب نحوه ی تعویض صندلی اداری آشنا می کنیم. در صورتی که فنی نیستید بهتر است با نیروی متخصص در این باره مشورت کنید و ابتدا ابزار مناسب اینکار را تهیه کنید. مراحل تعویض روکش عبارتند از:

 

اصول و مراحل تعویض روکش صندلی اداری

1-اجزای کفی صندلی را باز کنید

در مرحله اول باید اجزای صندلی را از هم باز کنید تا فضای کافی جهت خارج کردن روکش صندلی ایجاد شود ابتدا باید پایه و دسته صندلی را باز کرد و کفی صندلی را برای جدا کردن روکش قبلی آماده کرد. در این قسمت باید حواستان به نحوه ی اتصالات قطعات صندلی باشد و در صورت فراموشی از این مراحل عکس بگیرید تا بتوانید در مرحله آخر اجزا را مجددا ببندید و مونتاژ کنید .

2-روکش جدید را با دقت برش بزنید

بعد از اینکه روکش قدیمی را جدا کردید روکش جدید را روی یک پارچه قرار دهید و آن را قیچی کنید. اگر ضخامت فوم شما زیاد است باید در قسمت حاشیه مقدار بیش تری را در نظر بگیرید تا بتوانید در نهایت آن را به کفی صندلی بچسبانید.

 

3- روکش جدید را نصب کنید

در قدم بعدی باید به نصب روکش جدید بپردازید اول باید توجه کنید اگر صندلی شما آستر ندارد نیاز به جدا کردن روکش قبلی نیست و می توانید روکش جدید را روی قبلی نصب کنید. اما اگر می خواهید روکش قبلی را خارج کنید باید یک آستر برای ایجاد فاصله میان فوم و روکش تهیه کنید. در هنگام نصب روکش جدید تا جایی که امکان دارد باید روکش را بکشید و با منگنه متصل کنید که به مرور زمان روکش صندلی شل نشود و شکل ظاهری خود را از دست ندهد.

اگر کشیدگی لازم را در روکش ایجاد نکنید روکش سریعا دچار افتادگی و شل شدگی می شود و نمای صندلی زشت می شود.

برای ایجاد کشیدگی بهتر روکش صندلی را از یک طرف منگنه کنید سه طرف دیگر با تمام قوا کشش ایحاد کنید حتما از یک نیروی کمکی برای اینکار کمک بگیرید. در زدن منگنه زیاده روی نکنید زیرا شکل ظاهری را زشت می کند و تحت تاثیر قرار می دهد.

 

4- اضافه ی پارچه یا چرم را ببرید

بعد از اینکه روکش صندلی جدید را به صندلی منگنه کردید پارچه های اضافی اطراف نشیمنگاه را با ظرافت و دقت بالا ببرید. بهتر است یک حاشیه یک دو سانتی متری برای برش در نظر بگیرید و روکش را بیخ تا بیخ نسبت به منگنه نبرید.

5- صندلی را مونتاژ کنید

در مرحله آخر با توجه به عکس هایی که از مراحل مونتاژ از قبل گرفتید قطعات صندلی مونتاژ و سرهم کنید. بر اساس این روش سااده شما می توانید روکش جدیدی برای صندلی خود جایگزین کنید و به اصطلاح روکش صندلی را تعویض کنید. انجام این کار تخصص و مهارت زیادی نمی خواهد اما انجام اینکار نیازمند زمان و انرژی بالایی و قطعا ریسک دارد. پس بهتر است در هنگام انجام اینکار از نیروی متخصص و کارشناس در این زمینه کمک بگیرید. هزینه تعویض روکش صندلی زیاد بالا نیست و با تعویض روکش شما می توانید شکل ظاهری صندلی خود را برای سال های طولانی حفظ کنید و از خرید صندلی جدید به خاطر ظاهر کهنه جلوگیری کنید.

نتیجه گیری

تعویض روکش صندلی اداری کمک زیادی به زنده کردن و احیای شکل ظاهری صندلی شما می کند و باعث می شود نیاز به خرید صندلی جدید را از بین ببرد این کار یک اقدام اقتصادی مثبت است و با ابزاری ساده بدون مهارت خاص  انجام پذیر است. مهم نیست که روکش مورد نظر شما چه جنسی باشد. ولی با خواندن این مقاله شما می توانید  با کمترین هزینه به تعویض روکش صندلی بپردازید.

مجموعه صندلی کده اگر چه در زمینه تعویض روکش صندلی فعالیت ندارد ولی شما می توانید هر نوع صندلی اداری که در سازمان خود به آن نیاز دارید از قبیل صندلی آموزشی  و صندلی مدیریتی  از این فروشگاه خریداری کنید.

امتیاز شما

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *