هنگامی که قصد انتخاب فوم برای مبلمان اداری خود دارید باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید. برای اینکار باید به کاربرد و کارایی مبلمان، نیاز شخصی و بودجه خود در نظر بگیرید تا بتوانید یکی از مناسب ترین انواع فوم برای مبلمان را انتخاب کنید. با کمی تحقیق در این زمینه با نرم ترین و محکم ترین فوم ها آشنا می شوید. در هنگام خرید فوم باید به ضمانت نامه داشتن آن ماندگاری و دوام آن توجه کنید. در ادامه راهنمای انتخاب بهترین فوم مبلمان به صورت تفصیلی در اختیار شما قرار می دهیم.
ویژگی های بهترین فوم برای مبل
فوم ها چگالی و استحکام متفاوتی دارند. شما باید با توجه به بودجه و نیاز خود فوم های موجود در بازار را خریداری می کنید که مساله شخصی است و بستگی به میزان بودجه و نیاز شما دارد.بر اساس راهنکای انتخاب بهترین فوم مهم ترین ویژگی فوم استاندارد برای مبل استحکام و دوام آن است. در این قسمت ویژگی های بهترین فوم برای مبلمان را بیان می کنیم:
1- استحکام و دوام فوم
یکی از اصلی ترین ویژگی های فوم مناسب استحکام و دوام است.
به این معنا که فوم به راحتی نشست نمی کند و فشرده و کم ضخامت نشود. در این صورت فوم دارای ثبات و ماندگاری بالایی می باشد و مناسب است. هرچه قدر میزان تراکم فوم بیش تر باشد کیفیت مبل افزایش پیدا می کند.
2- دانسیته بالای فوم
فوم های دارای دانسیته بالا به علت فشرده بودن ساختار سلولی متراکم هستند. به همین علت این فوم ها را با دانسیته بالا یا چگالی بالا می نامند. این ویژگی باعث افزایش طول فوم مبل می شود.
3- ساختار پوششی فوم با استفاده از پارچه داکرون
فوم هایی پوشیده شده با پارچه ی داکرون باعث افزایش ثبات رنگی و مقاومت بالا می شود. به دلیل بسیاری از تولید کنندگان از فوم های دارای پوشش داکرون استفاده می کنند.
4- میزان طول عمر فوم
علاوه بر ویژگی های یاد شده میزان طول عمر فوم مساله مهم و کاربردی به شما می رود. اگر می خواهید طول عمر فوم تان بیش تر باشد باید از فوم های دارای انعطاف پذیری بالا استفاده کنید.
5- مقاوم بودن فوم در مقابل آتش
یکی از مهم ترین ویژگی های فوم مناسب مقاومت در برابر اشتعال است. و این قضیه یکی از استانداردهای مهم فوم برای دریافت گواهینامه استاندارد این مساله بسیار مهم است که بسیاری از تولیدکنندگان مبل دنبال فوم ضد اشتعال هستند.
فوم گرد و سرد چیست؟
قطعا اسم این دو فوم را در مبلمان بارها شنیدید . فوم گرم نسبت به فوم سرد سفت تر است و به مرور زمان حالت ارتجاعی و فنریت خود را از دست می دهد .ولی فوم سرد استحکام بالاتری دارد و دوام و ماندگاری آن بیش تر است.
ویژگی های فوم گرم
فوم گرم سفت تر از فوم سرد است ولی دوام و عمر کمتری دارد و به مرور زمان ایجاد گودی می کند. این فوم ها ماندگاری و دوام بالایی ندارد .در اینجا ویژگی های فوم گرم را بیان می کنیم.
در دماهای بالا و حرارت مستقیم تهیه شده و طول عمر کمتری نسبت به فوم سرد دارد و دارای فرورفتگی می باشد.
ویژگی های فوم سرد
فوم سرد نسبت به فوم گرم دارای استحکام و طول عمر بالایی می باشد و حالت ارتجاعی دارد و این قضیه باعث دوام و طول عمر بالای آن است. برای کفی و نشیمن مبل مناسب است این فوم ها در حرارت پایین و غیر مستقیم تهیه شده اند. حالت ارتجاعی دارد و برای تولید مبل های راحتی مناسب می باشد. معمولا دارای گارانتی و ضمانت نامه می باشد.
راه تشخیص فوم گرد از فوم سرد چه می باشد؟
برای تشخیص این دو فوم روی آن دست بکشد اگر سفت باشد آن فوم گرم است. اگر استحکام بالایی داشته باشد فوم سرد است. اگر به دنبال مبل نرم و راحت هستید که حالت ارتجاعی داشته باشد فوم سرد مناسب تر است.
انواع فوم کاربردی در ساخت مبلمان اداری
در این قسمت شما را با انواع فوم برای ساخت مبلمان آشنا می کنیم تا با توجه به بودجه و سلیقه تان بهترین آن را خریداری کنید و راهنمای انتخاب بهترین فوم مبلمان را در اختیارتان قرار می دهیم.
1- فوم ویژه
یکی از با کیفیت ترین فوم برای مبلمان موجود در بازار است که برای تولید مبلمان راحتی و استیل منازل کاربرد دارد.
2- فوم لایکو
این فوم برای ساخت دسته و پشت مبلمان استفاده می شود و باعث افزایش طول عمر دسته ها می شود هرچقدر چگالی فوم بیش تر باشد وزن بیش تری را تحمل می کند و باعث می شود فوم در قسمت دسته نخوابد .
3- فوم ویسکوز
بعضی افراد بهترین فوم را برای مبلمان فوم ویسکوز می دانند زیرا نرم و راحت است ولی مناسب کف مبلمان یا نشیمن نیست زیرا سریع دچار فرورفتگی می شود.
4- فوم نوع فشرده ی پلی استر
نوعی فوم است که مناسب ساخت کوسن مبل است و قیمت مناسبی دارد .اما کیفیت آن خیلی بالا نیست که برای ساخت خود مبل استفاده شود و فقط مناسب کوسن و بالشتک های مبل است.
5- فوم با خاصیت ضد میکروبی
فومی است که تراکم متوسطی دارد و برای تشک مبل گزینه مناسبی است و برای مبلمانی است که زیاد به صورت روزمره استفاده نمی شود و تراکم بالای آن شما را متعجب می کند.
6- فوم با سلول های باز
همانطور که از نامش پیداست سوراخ های کوچکی روی این فوم است که باعث گردش و جریان هوا می شود اگر مایعی روی مبل دارای این فوم بریزد سریعا خشک می شود پس برای تشک مبلمان مناسب است .
7- فوم با سلول های بسته
فومی است که رطوبت را اصلا جذب نمی کند و از همه ی فوم ها گران قیمت تر است و با به کار گیری این فوم دیگر مبل دچار خرابی نمی شود و دوام و ماندگاری زیادی در مقابل فوم های دیگر دارد.
8- فوم نوع فنری
این فوم در ساخت انواع کوسن استفاده می شود و بسیار نازک و ضخامت کمی دارد.دوام ندارد پس برای خود مبلمان استفاده نمی شود و اکثرا برای ساخت کوسن کاربرد دارد.
9- فوم پنبه ای شکل
این نوع فوم ها همان طور که از اسمش پیداست از پنبه ساخته شده است و با ترکیب کتان ماندگاری بالایی دارد.
بنابراین استفاده از این فوم ها برای مبلمان مناسب است و دوام بالایی دارد.
10- فوم فنری شکل
این مدل فوم در اکثر مبلمان استفاده می شود و با ترکیب فوم پشمی کیفیت و دوام زیادی به مبلمان می بخشد .بسیار با دوام است و معمولا در همه ی مبلمان اداری و خانگی یافت می شود.
11- فوم لایه ای شکل
فومی است برای مبلمانی که به صورت همیشگی استفاده می شود مناسب است و حتی برای مبل تختخوابشو مناسب است و بسیار نرم و راحت است.
جمع بندی
در این مقاله راهنمای انتخاب بهترین فوم مبلمان را در اختیار شما قرار دادیم. برای تغییر فوم برای مبلمان خود با اطلاعاتی که در اختیارتان قرادادیم می توانید بهترین فوم را با توجه به بودجه و سلیقه تان خریداری کنید.
مجموعه صندلی کده با دارای بهترین کیفیت مبلمان اداری و انواع صندلی کارمندی و صندلی انتظار می باشد شما می توانید از طریق مشاوره با کارشناسان فروش بهترین خرید را تجربه کنید.